Yhteystiedot

Sanna Arell

p.044-0764111
sanna.arell@gmail.com
www.sannaarell.fi

@sannaarell_official

Sanna Arell orkestereineen

Sannan oma orkesteri.

Ammattimuusikoista koottu juhlabändi/tanssiorkesteri.

Firmojen tilaisuuksiin, perhejuhliin, tanssi- sekä konserttilavoille.


Sanna Arell & Miltons

Perinteistä tanssimusiikkia vankalla kokemuksella soittava Miltons on tuttu orkesteri Sannan taustabändinä vuodesta 2008 alkaen. Ympäri Varsinais-Suomea kiertävä bändi on jälleen tilattavissa kaikkiin tilaisuuksiin aina synttäreistä tanssilavakeikoille. 

Päivi Kurkilahti & Sanna

Musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin ilolla, lämmöllä ja vankalla ammattitaidolla! Päivi Kurkilahti on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri, ja pyörittää myös omaa yritystään musiikin parissa (www.musiikkitupa.com).
Mikäli kaipaat esimerkiksi pientä ohjelmanumeroa tilaisuuteesi tai tapahtumaasi, ota yhteyttä tähän Uusikaupunkilaiseen naiskaksikkoon!

Duo Sanna & Elina

Sopiiko juhlaanne pieni intiimi kokoonpano tunnelmoimaan ja tanssittamaan?

Duo soittaa musiikin koko orkesterin osalta, tehden sen laadukkaasti hyvällä maulla. Pienessä kokoonpanossa on lukuisia hyviä puolia: Duo mahtuu pieneenkin tilaan, juhlapaikkaan saapuminen onnistuu "yllätyksenä." Äänentoistolaitteiden pystytys hoituu nopeasti ja ohjelmanumero pääsee alkamaan. Eikä edullisempi hintakaan varmastikaan harmita tilaajaa! Tämä kokoonpano sopii niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin.


Otteita biisilistasta:

Waterloo,Mamma mia,  Duran duran, Hengaillaan, Tuolta saapuu Charlie brown, Kun chicago kuoli, Eläköön elämä, Sata salamaa, Sata kesää tuhat yötä, Tinakenkätyttö

Rannalla, Tulisuudelma, Vanhan veräjän luona, Keinu Kanssani, Timanttinen tähti, Odota en, Fly me to the moon, Lintu, Ei se mennyt niin, Aamu airistolla, Asfalttiviidakko, Edelweiss, Shanghain valot,

Täydellinen elämä, Vasten auringon siltaa, Sinä vain, Hento kuiskaus, Missä muruseni on, Kukaan ei koskaan, Suudelmiin suljetut kirjeet, Mä annan sut pois...


Yksinlaulu -esitys

Lauluesitys, joka sisältää kappaleen tai kaksi, on joissain tilaisuuksissa riittävä ohjelmanumero. Pystyn myös itse säestämään itseäni tarvittaessa pianolla.

Ota yhteyttä, niin mietitään sopiva kokoonpano juuri Teidän juhlaanne!