Yhteystiedot

Sanna Arell

p.044-0764111
sanna.arell@gmail.com
www.sannaarell.fi

@sannaarell_official

3.6.2023

Hei Ystävät! Tässä alkaneen kesän esiintymisiä. Mukavaa startata kesän keikat meren äärellä Pakkahuoneen terassilla☀️
Olen aloittanut keikkailut myös yksin, itse säestäen. Lisäksi tämä kesä tuo mukanaan myös teatteri-esiintymiset. Jos haluat nähdä tämän ainutlaatuisen näytelmän, varaa lippu nopeasti sillä puolet esityksistä on loppuunmyyty. Ihanaa kesää kaikille ja toivottavasti nähdään!������i

Bile-keikka

3.1.2022

Hei!

Vuosi jälleen vaihtunut ja on aika kertoa pienet kuulumiset :) Viime vuosi 2021 oli kiitettävän hyvä keikkojen suhteen pandemiasta huolimatta. Hyvin monenlaisissa keikkamaisemissa tuli pyörähdeltyä, ja ilolla jatkan lauluja jälleen tähän vuoteen. 
Jos olet miettinyt tilaisuuteesi/juhlaasi lauluesitystä, tanssi-musiikkia / bile-musiikkia, tai näiden yhdistelmää, otathan yhteyttä! Yhteystiedot löydät sivun oikeasta laidasta ja voit myös näiden kotisivujen kautta laittaa viestiä. 
Alla näet pieniä kuva-välähdyksiä vuoden 2021 keikoista. 
Toivon hyvää alkanutta vuotta Sinulle!

Sanna

Yritysjuhlat 2021

Sannan ja Elinan kesä 2021

Lehtijuttu

Sanna torilla

Soolokeikalle

Kirkossa
9.2.2020

Moikka!

Lähde seuraamaan laulujuttujani instagramissa: Täältä (klikkaa).


Siellä nykyhetkeä keikoilta, sekä kuvamuistoja vuosien varrelta :)

Hyvää vuoden alkua sinulle! 

Sanna27.10.2019

Pieni tangokonsertti Hoitokoti Hellässä 27.10.19, säestäjänä Päivi Kurkilahti. 
Oli ilo laulaa jälleen! Hoitokodin kisu kävi tervehtimässä :)

24.9.2019

Hei!

Olenko ollut laulamassa tilaisuudessa tai juhlassa jossa olit mukana? Onko sinulla kenties videopätkää laulustani? 
Olisin kiitollinen, jos voit lähettää tallenteen tai kuvan keikkamuistosta sähköpostiini. KIITOS!!
sanna.arell@gmail.com

Ystävällisesti, 
Sanna
16.9.2019

Hei!

Kokoonpanoja täydennetty. Sanna Arell & Miltons jälleen tilattavissa keikoille. Tuttu kokoonpano monelle tanssijalle, pyynnöstänne jälleen valmiina palvelukseenne!

Ystävällisesti, Sanna

18.8.2019

Hei!

Nyt olisi kesä paketissa ja syksyn tuulet jo puhaltelee. Olisi aika käynnistää jotain uutta (tai vanhaa...) :D Olin täysin kiinni kahden viime vuoden ajan jatko-opinnoissani, ja tein laulukeikkaa sen verran kun pyyntöjä tuli. Toki sain olla mukana upeassa musiikkivideossa tänä vuonna, tässä toimiva linkki:


Nyt kuitenkin on jälleen aikaa keikoille ja laulun treenaamiseen. Löysin Youtubesta tällaisen levytykseni vuodelta 2010. Siinä Tulisuudelma -tango jonka lauloin Mika Toivasen studiolla valmistautuessani Tangomarkkinoiden finaaliin Seinäjoella. Voi kuinka aika kiitää! Klikkaa linkkiä alla: 


Seuraathan sivujani jatkossakin, tuon tänne jotain uutta syksyn kuluessa. Kaikkea hyvää Sinulle!

Syysterveisin, SannaKeikalla 2019

17.8.2017

Hei!

Allan olevasta linkistä voit katsoa pätkän presidentin vierailusta Uudessakaupungissa. Videon alussa pieni pätkä myös laulustani :)

5.8.2017

3.5.2017

Hei! Vihdoinkin ollaan keväässä ja ihanassa toukokuussa. Kyllä näitä aurinkoisia kevätpäiviä on odotettukin! Kesä on alkanut täyttymään mukavasti keikoista, mutta vielä on viikonloppuja vapaanakin, jolloin ehdin kyllä laulamaan laulun jos toisenkin, mikäli kutsu käy :) Ota siis rohkeasti yhteyttä mikäli kesäjuhlistasi puuttuu laulaja. Tulen mielelläni!

Ihanaa kevättä Sinulle!!

Sanna5.2.2017

Hei! Hyvää alkanutta vuotta Sinulle! :)  Viime kirjoituksesta on näköjään vierähtänyt jo puoli vuotta aikaa. Hieman rauhallisempaa loppuvuotta olen pitänyt, ja myös keikoilla käyntiä rauhoitin. Olen halunnut keskittyä kaikkein tärkeimpien asioiden hoitoon ja kerännyt samalla myös uutta puhtia keikkarintamalle. Huomasin, että joskus pieni hengähdystauko tekee hyvää ja musiikki pysyy silti sydämessäni. Keikkakyselyitä otan mielelläni vastaan ja lähden aina mieluusti laulamaan!

Talvisin terveisin, Sanna4.8.2016

Hei! Elokuiset terveiset Sinulle! :) Toivottavasti kesäsi on sujunut hyvin. Minun kesäni on sujunut mukavasti töissä ja lomalla. Elokuu on ehdottomasti lempikuukauteni. Silloin on vuoden parhaimmat ilmat, ja illoissa alkaa olemaan mukavaa syvyyttä ja pientä hämäryyttä. Voi nauttia kesästä ja lämmöstä, ja silti on jo "lupa" sytyttää kynttilä illalla tunnelmaa luomaan. Laitan tuohon alle mainoksen Kustavin lohimarkkinoista. Lauantaina laulan siellä teille klo 9-12 välillä. Näyttää olevan paljon mielenkiintoista ohjelmaa, ja markkina/käsityömyyjiä on aina mukavasti paikalla. Täytyy vielä mainita ne ihanat lohileivät ja tietysti lohikeitto, joista siellä pääsee nauttimaan.
Tänä kesänä ollut kivoja keikkoja, ja niiden myötä mukavia hetkiä ihmisten parissa. Hiukan on myös musiikillisesti hypätty raja-aitojen yli, tai toisin sanoen laulettu sellaista mistä on aina pitänyt, mutta oikeaa tilaisuutta ei ole vaan ollut. Tänä kesänä sellainenkin unelma kävi toteen.
Ihanaista elokuuta Sinulle, ja nautitaan elämästä!

Sanna

29.4.2016

HYVÄÄ VAPPUA ja tervetuloa tanssimaan huomenna la 30.4 klo 19 alkaen Uuteenkaupunkiin VPK:n Pavilijongille. Järjestäjänä Uudenkaupungin Meripelastajat.

Pidetään hauskat vapputanssit! Nähdään!
13.1.16

Laulunäytteitä YouTubessa:

      Ole hyvä, klikkaa TÄSTÄ ja SIIRRY Youtubeen

10.1.16

Terveiset mukavalta Rauman keikalta, (takahuone)kuvat yllä minusta ja mukavista soittajapojista, joilta laulu,soitto ja letkeä huumori taittui hienosti :)

Alkuvuosi on alkanut mukavasti täyttymään lauluhommilla. Itsellä on erityisen kova laulun palo tällä hetkellä, ja nyt odotankin jälleen seuraavaa keikkaa. Silloin saan mennä Maskutalolle tanssittamaan viimevuotiseen tapaan. Luvassa lämmintä tunnelmaa ja mukavia tanssijoita!

Yritän saada lähiaikoina lisättyä sivuilleni musiikkinäytteitä/videokuvaa joiltain keikoiltani. Joten ole kuulolla, ja käy välillä kurkkaamassa olenko saanut jotain aikaiseksi! ;)

Talvisin terkuin, Sanna

31.12.2015
Heips!
Tervetuloa tanssimaan Raumalle 9.1.2016 klo 20-24, paikkana Ooperi, orkesterina Miltons. Siellä siis viihdytetään teitä Petrin, Jarin ja Jonin kanssa!

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA TEILLE KAIKILLE ja kaikkea hyvää alkavaan vuoteen!

-Sanna

17.11.2015

Joulun odotuksessa -musiikkihetki 20.12.2016 klo 18, Uusikaupunki.

Tervetuloa!


KLIKKAA TÄSTÄ  mainos auki  :)


12.11.2015

Oikein ihanaa marraskuista iltaa!
Onkin vierähtänyt pienoinen hetki viime kirjoittelusta. Aika vaan menee niin nopeasti, juurihan oli kesä!!! Ja nyt jo mietitään joulujuttuja, ja tietysti joululauluja!
Nyt on Facebookissa menossa sellainen haaste, jossa ihmiset haastavat toisiaan laittamaan vanhoja valokuvia itsestään näytille. Niitä onkin kiva katsella. Tässä teille yksi vanha valokuva lapsuudesta. Olisinkohan n. 6 vuotias, koti-oloissa rennosti ja joulupukin tuoman leikki-mikrofonin kimpussa!! Muistan, kuinka niin haaveilin mikrofonista, pidin hyppynarunpäätä kauan sellaisena. No, oikean mikin ostin vasta parikymppisenä. Vieressä vähän tuoreempi kuva tältä vuodelta!
Kai se laulaminen sitten on mulle tärkeätä, vaikka välillä mietin onko? Mutta kyllä se on! On myös edelleen hienoa saada tehdä yhteistyötä laajasti eri muusikoiden kanssa, ja päästä tapaamaan ihmisiä/yleisöä erilaisissa tilaisuuksissa. Ollaanhan kuulolla! :)

Marraskuisin terveisin, Sanna

25.6.2015

Kesäterveiset kaikille sivuillani käyneille! :)

Sanna


7.6.2015

Kävi nyt kuitenkin niin, että tangokisa päättyi minun osaltani eilen. Lopullinen sijoitus oli 16 parhaan naisen joukossa. En siis yltänyt enää finaalin karsintaan kahdeksan naisen joukkoon. Kyllä tietysti harmitti eilen, kun omaa nimeä ei enää sanottukaan. Olin kuitenkin kohtuullisen tyytyväinen lauluuni, en olisi paljon parempaan pystynyt eilen. Olen kuitenkin huippu onnellinen, että sain nuo kisat kokea! Tuo tangon tunnelma on vaan jotain niin hienoa, ja kisakumppanitkin olivat huipputyyppejä. Ja edelleen rakastan laulaa tangoja, ja olen todella kiitollinen siitä palautteesta mitä sain kuulijoilta paikan päällä. Tämä on nyt vaan otettava positiivisesti, vaikka jonkun mielestä hassulta voikin kuulostaa. Jo eilen illalla kotiin päin ajaessani mietin vain tämän putoamisen hyviä puolia. Minun itsesuojeluvaistoni siis ainakin toimii hyvin! :) Ja totuushan on se, että vain yksi voi voittaa. Kaikki tippuvat jossain vaiheessa, kunnes viimeinen, se onnekas ja taitava saa tangokuningattaren kruunun kutreilleen.

Nyt vielä viikko töitä, ja sen jälkeen kesäloma kutsuu minua rentoutumaan ja nauttimaan vuoden ihanimmasta ajasta. Nyt onkin jo mukavia suunnitelmia kesälle perheen kesken. Nyt pystyn olemaan 100%sti läsnä ja hiljentää vauhtia kiireisen talven ja kesän jälkeen.

Ihanaa kesää myös Sinulle, ja kiitos kaikille tsempeistä ja kannustuksesta mitä olen tässä pitkin kevättä ja alkaneen kesän aikana saanut!! Alla kuvat eiliseltä päivältä.

Kesäterveisin, Sanna

4.6.15

Jännitystä alkaa olemaan ilmassa!! Ylihuomenna lauantaina on vihdoin Tangomarkkinoiden semifinaali "maraton" Turun Hansakorttelissa. Tapahtuma alkaa klo 10, ja itse laulan heti alkupuoliskolla numerolla viisi. :) Jännää on, ei voi muuta todeta! Onneksi flunssakin ehtinyt melko hyvin väistyä. Nämä viimeiset päivät, tai käytönnössä illat, käytän ehdottomasti kilpailukappaleden treenaamiseen ja loppuhiontaan. Toivon mukaan väkeä olisi hyvin jo aamusta liikkeellä, jotta olisi hyvä tangotunnelma laulun aloitukseen. Joten jos vaan kiinnostusta löytyy niin ei muuta kun lauantaina suunta kohti Turkua, ja katsomaan/kuuntelemaan semifinaali-tapahtuma vaikka ostoksien lomassa!! Voit yllättyä, ja jäädä koukkuun tunnelmaan. Klo 16 saadaan sitten kuulla ne nimet jotka pääsevät illan toiselle kierrokselle laulamaan, ja illan päätteeksi julkistetaan 8+8 kilpailijaa finaalin karsintaan, joka televisioidaan.

Viisi vuotta on nyt aikaa edellisestä kerrasta tangomarkkinoilla. Ihanaa palata!! Toivottavasti kaikki menee nyt viimisen päälle hyvin!! :)

Kisatunnelmin, Sanna


18.5.15

Suuren suuri kiitos kaikille jotka olette minua kannustaneet tämän alkaneen tango-taipaleen aikana! Semifinaaliin pääsin Turkuun, Hansa-kortteliin 6.6.15 Olen niin innoissani! Eniten odotan sitä että pääsee oikean yleisön eteen laulamaan. Semifinaali on kaikille avoin tilaisuus, joten kuka vain on tervetullut sinne kuuntelemaan ja jännittämään meidän kilpailijoiden puolesta. Siellä on jännitys käsin kosketeltavaa, ihanaa että pääsen sen kokemaan monen vuoden tauon jälkeen!

Iloisin tangoterveisin, Sanna15.5.15

Heips!

Nyt tuntuu, että tämä äänestysaika onkin mennyt melko nopeasti, maanantaina klo 12 tämä päättyy jo!! :) Olen kiitollinen tähänastisesta avustanne, ja jos nämä viimeiset äänestyspäivät käytte vielä klikkaamassa, niin pysyn tuolla hyvällä sijalla. KIITOS! <3

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/04/sanna-arell

Tangoterveisin, Sanna5.5.15

Heipä hei!

Kyllä tää tangohomma on niin jännittävää, mutta hyvällä tavalla! Koen tämän nettiäänestyksen ehkä jopa raskaimmaksi vaiheeksi, kun tähän en nyt enää pysty juuri millään lailla vaikuttamaan. Studiolla laulettiin purkkiin, pienessä jännityksessä ilman äänentoistoa tms. Ja kerralla piti onnistua. Aika raakaa touhua! Mutta toisaalta niin oikein. Tämä kaksi viikkoa nettiäänestystä tuntuu kuitenkin nyt pitkältä ajalta, jännää on!!

KAIKILLE TEILLE AHKERILLE MINUA ÄÄNESTÄNEILLE suuren suuri kiitos jo näistä kahdesta päivästä. Hienot äänet on tällä hetkellä kasassa n. 350. :)

Uudenkaupungin sanomat mukavasti seuraa kisaa:

http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/2015/05/sanna-arell-jatkoon-tangomarkkinoiden-esikarsinnoista/#.VUkJgOkcTIU

Ja vielä tietysti tässä linkki suoraan "ääniuurnille" :)  

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/04/sanna-Arell


Kiitos jälleen kannustuksestasi, jokainen klikkaus on tärkeä.


Tiistaiterveisin, Sanna
4.5.15

No niin! Nyt Tangomarkkinoiden nettiäänestys on startannut, joten jos haluat minut jatkoon semifinaaliin, ole ystävällinen ja käy klikkaamassa minulle vaikka päivittäin ääni kahden viikon ajan! :) Olen todella kiitollinen kaikista klikkauksista. Huomaathan, että voit äänestää minua älypuhelimella, kannettavalla, pöytäkoneella, tabletilla...jne kaikilla mobiililaitteillasi. Äänestys on käynnissä 18.5 asti. Siihen asti jännitetään täysillä!!!!

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/04/sanna-Arell

Ylläolevasta sivusta pääset suoraan äänestämään! Tuhannet kiitokset!!! :)


Tangoterveisin, Sanna
27.4.15

Moikka!

No niin, aika rientää jälleen kovaa vauhtia, kevät etenee, ja vappua jo kohta vietetään! Lämpimiä kelejä tottakai jo odottelen, mutta tämä kuukausi on sujunut ihan mukavasti ilman lämpimiä kevättuuliakin. Liitinkin edelliseen kirjoitukseen linkin Yle:n alue -uutisten pätkästä jossa vilahdan tangon tunnelmissa.

Homma on nyt niin, että viiden vuoden tauon jälkeen palaan kisaamaan tangokuningattaren kruunusta 100 lasissa. Esikarsinnassa on nyt käyty laulamassa kameralle ja olen saanut tiedon, että nettiäänestykseen olen edennyt! :) Yhtään en tiedä miltä tuo pätkä kuulostaa, vaan se selviää ensi

            maanantaina 4.5. klo 12 yle.fi/tangomarkkinat    -sivustolla,

jossa alkaa kahden viikon nettiäänestys. Yleisö klikkailee 20 naista ja miestä jatkoon 6.6.15 käytävään semifinaaliin. Toivonkin aktiivista äänestämistä tuon kahden viikon ajan. Tuomarit valitsevat vielä 10 jatkoon näiden yleisön valitsemien lisäksi.

Näin tämä siis pikkuhiljaa etenee, laitan lisä -informaatiota asiasta alkuviikosta!

Toivon kaikille iloista vappua! Minulla vappuun kuuluu tänä vuonna: perhe, ystävät, laulukeikka, hyvä ruoka, munkit, pursiseuran brunssi ja SIMA!!!

Tässä pieni johdatus tangokisoihin, ja vilahdus kilpakumppaneistani :)

https://www.facebook.com/seinajoentangomarkkinat/videos/vb.180548445333499/850190901702580/?type=2&theater


Terkuin, Sanna9.4.15

Hei! Pientä piipahdusta ja kuulumisia seuraavassa pätkässä nähtävissä:

http://areena.yle.fi/tv/2751515/#/play


Iloisin kevätterveisin, Sanna  :)
 17.2.15

Heips!

Helmikuun paremmalla puolella ollaan, eikä vielä helistä. No, minua ei kuitenkaan henkilökohtaisesti haittaa vaikkei helmikuu helistäisikään! :)  Nyt nautin loppuviikon lomasta, ja toivon mukaan olen tarmoa täynnä jälleen ensi viikolla. Aion hakea lisää virtaa myös lauantain lauleloista, toivottavasti kohtaisi jälleen innokkaita tanssijoita! Joten tervetuloa Ruissaloon, siellähän nähdään, eikö?                                                                                                 Hyvää hiihtolomaa kaikille lomailijoille, pysytään liikkeellä!

Terkuin, Sanna
13.1.15

Hyvää nuutinpäivää! Vuosi lähtenyt reippaasti käyntiin pienen lomailun jälkeen. On uusia työkuvioita, hieman työpisteen vaihtoa toiselle terveysasemalle ja myös uuden oppimista. Olen kiitollinen, kun saan tehdä mielekästä arkityötä. Tammikuu on myös siitä erikoinen, että tänä vuonna siinä on laulukeikkoja; yleensä alkuvuosi on hyvin hiljainen. Keikkailen sekä orkesterin että yhden säestäjän kanssa. Viime lauantaina mentiin Elinan kanssa kahdestaan Ruissaloon auto täynnä äänentoistokamoja. Mukavia tanssijoita taas kohdattiin ja kiitosta saatiin keikan jälkeen. Hyvä mieli jäi jälleen! Jotain suunnitelmia on myös tälle vuodelle musiikin saralla. Jos kaikki menee niin kuin suunnittelen, kerron lisää keväällä. Nyt täytyy nauttia kauniista talvipäivistä, sillä mennäänhän jo kesää kohti, heh!! Päivät selvästi jo pitenee. Hyvä juttu! Kuulemiin ja toivottavasti nähdään keikoilla!

Talviterveisin, Sanna17.12.14

Oikein rauhaisaa ja hyvää Joulua Sinulle, ja onnellista Uuttavuotta. Nähdäänhän keikoilla!

Sanna8.11.14

Hei!

Kyllä tämä aika menee hurjaa vauhtia, saa jälleen todeta. Tuntuu, että juuri oltiin kesäkuussa ja nyt jo mietitään joulujuttuja. Puoli vuotta todellakin menee ihan hujauksessa! Olen onnellinen pienistä hyvistä asioista joita on tässäkin ajanjaksossa tapahtunut. Perheestä olen tietysti aina onnellinen. Ja vaikken materiaalia niin kovasti arvostakaan, niin välillä mietin kylmillä keleillä kuinka onnekas olen, kun on katto pään päällä ja lämmin koti. Lisäksi aivan viime aikoina olen ollut hurjan onnellinen ystävistä joita minulla on. Kouluajoilta on edelleen tärkeitä ja rakkaita ystäviä joiden kanssa ystävyys jatkuu pitkistä tapaamistauoista huolimatta. Töiden kautta olen saanut paljon onnea myös. Työyhteisön kautta tulleista ystävistä olen hyvin onnellinen ja odottava. Nautin todella kaikesta mitä nyt tapahtuu. Ja vaikkei mitään erityistä muiden silmissä ehkä tapahtuisikaan, silti minulla on sellainen olo, että eletään loistavia hetkiä!

Musiikkirintamalla mielessäni on ollut parina viime viikkona kaipuu siihen vanhaan mistä kaikki on oikeastaan lähtenyt. Siihen, kun aloitin laulukeikat esiintymällä kotiseudulla yksin laulaen ja itseäni pianolla säestäen. Olen kaivannut laulamista kirkossa ja lämminhenkisissä pienissä tilaisuuksissa. Esimerkiksi seurakunnan tilaisuudet tulivat tutuiksi siinä täysi-ikäisyyden kynnyksellä ja nyt jälkeenpäin on tullut mieleen kuinka hyvä olo niistä itselle tuli. Ajattelin näitä ajatuksia ja mietin että antaa asioiden mennä omalla painollaan. Kuinka sitten kävikään: sain pyynnön tulla laulamaan itsenäisyyspäivänä kotiseudulleni Lokalahdelle seurakuntakotiin muutaman laulun!! Nyt siis on luvassa juuri sitä mistä haaveilin, kotiseutu, seurakunta, minä ja piano. Nautin! Ja nautin koko loppuvuodesta. On myös muutamia tärkeitä tilaisuuksia bändin kanssa, joista osasta on jo muodostunut lähes loppuvuoden perinne. Loppuvuoteen mahtuu myös vapaa-aikaa jolloin saan nauttia perheestä ja viettää iloisia hetkiä ystävien kanssa.

Kaikkea hyvää Sinullekin loppuvuoteen!

Terveisin, Sanna
14.10.14

Kauniita syypäiviä kaikille sivuillani pyörähtäneille!

Sanna18.9.14

Heissan!

Syksy on lähtenyt toden teolla käyntiin, ja aika tuntuu kiiruhtavan. Viimeistään tällä viikolla on heitettävä hyvästit kesälle, kun sään pitäisi ensi viikolla viiletä.

Jotenkin tämä syksy taitaa olla eräänlainen murrosvaihe. On tullut vastaan tilanteita jolloin pysähdyn miettimään mikä oikeasti on minua itseäni. Onko se terveydenhoitajan työ koululla ja lastenneuvolassa, vai sairaanhoitajan työ vastaanottotoiminnassa? Vai jotain musiikkiin liittyvää? Mitä se tarkoittaa, kun koulun musiikkiluokasta käytävälle kuuluva musiikki saa minut tuntemaan oloni hetken kotoisaksi, ja ihmettelemään miksen ole siellä työskentelemässä musiikin parissa. Toisaalta ihanin hetki työpäivässä on kun saan neuvolassa vauvan vastaanotolleni. Seuraavassa hetkessä koululla kollega yrittää kertoa minulle jotain, mutten pysty keskittymään asiaan, kun kuuntelen viereisestä luokasta kuuluvaa lasten laulua. Mahtavaa, että tälläisiä hetkiä tulee jolloin hieman havahtuu miettimään mitä tekee ja onko se omaa itseään. Tuntuu että ne kaikki on omaa itseäni!

Viikonloppuna saan kunnian laulaa pienen tytön ristiäisissä! Lauantai-iltana on myös tanssikeikka Kalannin Sairisten PVY:n talolla. Tervetuloa!

Hyvää syksyn jatkoa kaikille ja nähdään laulujen merkeissä.

Sanna
22.8.14

Hei!

Tulossa: Lisää vaihtoehtoja tilaisuuksien musiikkitarjontaan. Uusi kokoonpano lanseerataan kohta näillä sivuilla, olehan kuulolla!

Syysterveisin, Sanna

 

 

19.8.2014

Tervehdys! Tosiaan terveitä täällä jo ollaan mutta viime kirjoituksen jälkeen tauti vasta todella alkoi, vaikka luulin sen olevan jo takanapäin. Mutta nyt kaikki hyvin! Ja onkin jotenkin todella hyvin. Niin hyvä mieli kun on saanut taas ajateltua pitkästä aikaa näitä musiikkikuvioitakin syvemmin. Mitä todella haluan? Mihin suuntaan tästä lähden vai lähdenkö mihinkään. Mieli on selkiintynyt ja todellakin, haluan nyt uutta draivia ja potkua tähän tekemiseeni. Haluaisin myös oppia lisää ja jotain uutta. On niin hyvä olo kun on taas selkeänä se mitä kohti kuljen. Elämässä tulee erilaisia ajanjaksoja jolloin asiat laitetaan tärkeysjärjestykseen. Nyt on jonkinlainen suvantovaihe, ja tilaa jälleen omille jutuille ja unelmille. Jatkan siis siitä mihin viimeksi olen jäänyt. Takapakkeja ei ole (omasta mielestäni ) ollut, se minua tässä myös kannustaa. Miltä kuulostaa?

Kauniita syyspäiviä Sinulle!

Sanna3.8.2014

Heissan! Kävi niin upeasti että tervehdyin kohtalaiseen laulukuntoon ja pääsin eilen keikalle! En olisi todellakaan alkuviikosta uskonut, kun kuumettakin piti kolme päivää. Pidin hiljaisuutta koko viikon, ja hengittelin höyryä. Oi, nyt osaa jälleen arvostaa enemmän sitä kun on kunnossa ja kun ääni toimii, kuinka "helppoa" se laulaminen silloin onkaan. Kiitos kaikille mukana olleille eilisestä, hauskaa oli ja hienot juhlat. Oma kesälomakin loppuu tänään ja huomenna on paluu arkisen työn ääreen. Tiistaina 5.8 suunnataan bändin kanssa Turkuun ja siellä ohjelmassa Katutanssit Auransillan vieressä. Tapahtuma on klo 18-20 ja mukana myös toinen orkesteri. Tervetuloa!

Leppoisaa Sunnuntaita Sinulle!!

Sanna27.7.2014

Terveisiä sairasvuoteelta.. Yleiskunto on hyvä mutta ääni on poissa. Laulajan painajainen!  Tämä on vain virustauti, mutta paraneminen ottaa aikansa. Nyt höyryhengitystä ja puheen välttelyä niin ääni saattaa olla kunnossa viikon päästä jolloin pääsisi taas laulamaan.

Muistakaahan huolehtia riittävästä nesteytyksestä, vesipullo mukaan helteisiin!

Sanna22.7.2014

Moi! Niin se vaan aika menee että ollaan jo heinäkuun loppupuolella, voiko olla tottakaan! Kesä on siis mennyt ennätysnopeasti, jos näin voi sanoa. Ensimmäinen kesälomaviikkokin jo takanapäin ja toinen juuri nautittavana. Musiikkirintamalla ollut kiireitä mukavasti mutta kuitenkin sopivasti. Hienoja kesätapahtumia takana joista jäänyt positiivisia muistoja mielen arkistoon. Yllä kuva yhdestä hienosta tämän kesän tapahtumasta.  Ja onneksi niitä on luvassa vielä lisää, kesä on vielä tässä ja nyt, parhaimmillaan. Tulehan morjestamaan minua keikkapaikalla tai viestiä voi myös laittaa esimerkiksi näiden kotisivujen kautta yhteydenottolomakkeella.

Aurinkoisin terveisin,

Sanna

p.s. tässä yksi juttu kesätapahtumasta ja lopussa klikkaa kuva auki ( duo Sanna & Elina)

 http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/uutiset/652401.html4.6.2014

Heissan ja iloiset kesäterveiset! Kesäkuussa ollaan jo ja laulurintamalla on alkamassa vuoden hektisin aika, ja tämähän on pelkästään positiivinen asia! Keikkakalenteriin on saatu mukavasti täytettä ja lisää päivitän vielä tällä viikolla. On monenlaista keikkaa/tapahtumaa ja kaikkia näitä yhdistää joko juhla, vapaa-aika, rentoutuminen, eli ihmiset ovat paikalla puhtaasti omasta halusta ja hyvällä fiiliksellä. Siinä on soittajalle ja laulajalle myös erittäin mieluisat lähtökohdat saapua keikalle. Laitan lisää kesäkuulumisia lähiaikoina, siihen asti nautinnollista kesän alkua Sinulle!!

Sanna

 

 

29.4.2014

Iloista vapun aatonaattoa kaikille! Tuleeko sinun vietettyä sitä jollain tavalla? Itselleni se merkitsee lähinnä nautintoa siman ja tuoreen munkin äärellä. Sen syvemmin ei vapun merkitystä tule nykyään mietittyä vaikka perinteisestihän se on työväen juhlapäivä. Toki olen iloinen että töitä on riittänyt, eikä päivääkään ole tarvinnut olla työttömänä.

Ja laulaminen... se sitten onkin erittäin mieluista työntekoa! Niihin töihin riennetään aina ilolla, kun kutsu käy!!

HAUSKAA VAPPUA! :)

Sanna


15.4.2014

Heippa!

Keväiset terveiset näin pääsiäisen kynnyksellä! Täällä ollaan hyvällä mielellä, mukavaa kun aurinko paistaa ja illat ovat jo valoisammat. Laulaminen on myös aina vaan mukavaa, ja sen myötä pääsee osalliseksi moniin tanssi-/ja juhlatunnelmiin. Se onkin erittäin kallisarvoinen sivutyö, koska ikinä ei ole ikävää mennä töihin. Sellaisesta täytyykin pitää kiinni. Erittäin tärkeässä roolissa ovat myös soittajakaverit, joiden kanssa yhteistyö toimii jolloin kaikki nauttii. Tälläisiä mietteitä sitä tulee välillä mietittyä. Arvostan sitä että saan olla yhteistyössä upeiden muusikoiden kanssa ja tulee keikkapaikat ja sen myötä uudet ihmiset tutuiksi.

Nyt nautitaan, hyvää pääsiäistä ja kevään jatkoa Sinulle!!

Sanna

 

 

11.3.2014

Hei!

Uusimmassa Tehy -lehdessä on haastatteluni. Voit lukea jutun myös netistä

 http://www.tehylehti.fi/lehti/20140311/#  sivut 78-79.

Ihanaa maaliskuun jatkoa Sinulle!

Toivottaa Sanna


24.2.2014

Hei!

Vuosi on taas lähtenyt käyntiin ja hyvässä vauhdissa onkin, -ensi viikolla ollaan jo maaliskuussa: KEVÄTkuukausi! Taidan sittenkin tykätä vuodenajoista eniten keväästä. Mikä sen ihanampaa kuin kuivat hiekkatiet ja kävelyä kirkkaassa auringonpaisteessa kohti valoa ja odottaen kesää.

Kesäksi on toki jo suunnitelmia, on sovittu laulukeikkoja, ja tietysti myös lomailua arkityöstä. Kesällä lauluhommatkin ovat jotenkin erityisiä. Varsinkin ulkoilmakeikoissa on oma viehätyksensä. Oleminen on jotenkin leppoisaa ja rentoa, jännitys on silloin vähimmillään. Soittoseura on aina mieluisaa, ja hymy on herkässä. Näitä hetkiä odotan kovasti! Odotan myös toki näkeväni tuttuja kasvoja, ja jutustelua keikkojen lomassa. Olen siis mielessäni jo kesässä näistä jutuista päätellen. :) Nyt talven aikana teen yksityistilaisuuksia, mutta kesällä sitten kaikille avoimia tilaisuuksia joita päivitän tänne lähempänä kesää.

Toivotan kuitenkin hyvää lopputalvea, -vielä tässä vaiheessa vuotta. Ollaan yhteyksissä!

Terveisin, Sanna
4.1.2014

Hyvää alkanutta vuotta 2014! 

Sanna

 

22.11.2013

Hei!

Laitan tässä terveiseni Uudenkaupungin teatterista, meneillään olevasta Saiturin joulu -näytelmästä http://www.youtube.com/watch?v=mX0Q88ZKWKY

Esityspäivät voit tarkistaa osoitteesta www.uudenkaupunginteatteri.fi

Kiireinen loppuvuosi, mutta niin ihana!!! Nautin todella tuosta teatterityöskentelystä mahtavan porukan kanssa. Nyt työn alla on joulukonsertti jonka Lokalahden Lions Club järjestää Lokalahden kirkossa ke 11.12.13 klo 13. Minua säestää siellä Elina Ukkonen.

Joulu tosiaan lähestyy huippuvauhtia, todella ihanaa! Olen kyllä ehdottomasti jouluihminen!

Hyvää loppuvuotta ja ollaan kuulolla!

Terkuin, Sanna

 

25.9.2013

Heippa jälleen!

Täällä ollaan ja kaikki hyvin. Syksy lähtenyt kiireisenä käyntiin. Paljon tuntuu kokoajan tapahtuvan niin työ -kuin harrasterintamalla. Asia jota jo viimeksi sivusin oli teatteri!! Olen kymmenen vuoden tauon jälkeen jälleen mukana teatteritoiminnassa. Uudenkaupungin teatterissa ensi-iltansa saa Saiturin joulu, jonka ohjaa Joel Elstelä. http://www.uudenkaupunginteatteri.fi/?tag=saiturin-joulu    Olen saanut pari roolia, ja olen siitä iloinen että lähdin mukaan. Antoisa harrastus! Ja tervetuloa katsomaan

Tähän syksyyn mahtuu vielä teatteri-harjoitusten ja esitysten lisäksi tanssikeikka Ruissalon kylpylässä la 28.9, Naantalin kylpylässä la 19.10. Lisäksi hieno tilaisuus su 22.10 kulttuurikeskus Crusellissa (Uusikaupunki) jossa esiinnyn loistavien muusikoiden kanssa Syöpäyhdistyksen juhlassa. Näihin ovat kaikki tervetulleita! Teemme Duo parini kanssa myös muutaman yksityistilaisuuden joten syksyni näyttää mielenkiintoiselta ja kivalta!

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille ja viestiä saa laittaa mikäli tulee jotain mieleen.Kirjoittelen viimeistään marraskuussa seuraavan kerran, joten ollaan kuulolla...

terveisin, Sanna :)

 

 

12.7.2013

Heips!

Kesäterveiset kaikille sivuilla vieraileville! Mukavaa, että olet löytänyt kotisivuilleni. Jatkossa kerron täällä ajoittain kuulumisiani musiikkiin liittyen. Vietän kesälomaani tällähetkellä sairaanhoitajan töistäni, ja aloitan ensiviikolla keikkaputken lomani iloksi! Ke 17.7 vierailen Laivaston soittokunnan pienemmän kokoonpanon vierailevana solistina Turun Messukeskuksessa. Ohjelmistossa on upeita kappaleita mm. Georg Ots:in ja Georg Malmstenin tuotannosta. Kesän aikana saan laulaa myös mm.perhejuhlissa ja tansseissa.

Laulan pääsääntöisesti Miltons-bändin solistina, mutta myös pienempi kokoonpano Duo Sanna Arell & Elina Ukkonen, on iloksemme saanut yleisöltä mukavan vastaanoton ja saamme nyt esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa.  

Myös uusia projekteja syksyyn liittyen on sovittuna, niistä lisää tuonnempana. Ihanaa kesänjatkoa Sinulle, lämpimiä myötätuulia ja keveitä kesäpäiviä, toivottaa

Sanna